https://tomrottiers.be/wp-content/uploads/2021/06/img-floater-3.png
https://tomrottiers.be/wp-content/uploads/2021/06/img-floater-2.png

Tom Rottiers in Lier

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Meet & Greet Tom Rottiers…

Als jonge gast ging Tom in de weekends met zijn vader mee om te vloeren en te tegelen. Intussen heeft hij al meer dan 15 jaar ervaring. Tom Rottiers is een zelfstandige ondernemer in Lier, een vloerder en tegelzetter in hart en nieren, gepassioneerd door zijn job. Met zijn getraind oog zorgt hij voor een verfijnde afwerking van elke klus, van het vloeren van een volledige nieuwbouw tot een buitenterras, van het plaatsen van mozaïektegels in een badkamer tot een waterdichte douche.

 

“Perfectie bestaat niet, maar ik wil wel perfectie nastreven. Mijn werk is mijn visitekaartje!”      

 

Van vloeren tot totaalprojecten…

Samen met betrouwbare partners uit de regio Lier schrijft Tom aan een succesverhaal en gaat hij een stapje verder dan enkel vloeren en tegelen. Op zoek naar een loodgieter, bezetter, timmerman of elektricien voor uw badkamerrenovatie in de regio Lier? Tom werkt samen met ervaren vakmannen die stuk voor stuk tot de beste in hun vak genoemd worden én dezelfde visie delen namelijk kwaliteit leveren met een service om u tegen te zeggen!

 

“Door de jaren heen heb ik een aantal vakmannen leren kennen waarop ik kan rekenen en die dezelfde kwaliteitsnormen hanteren. Dat is een geweldige surplus en geruststelling natuurlijk voor de klanten voor wie ik werk.”

 

Van Malmedy tot Knokke…

Tom Rottiers heeft een indrukwekkend portfolio opgebouwd met heel wat mooie projecten in heel België: grote projecten in scholen, banken en privéwoningen tot kleinere opdrachten voor douches, badkamers, enz. Een betrouwbare vloerder of tegelzetter gezocht? Tom werkt graag voor particulieren, bedrijven, architecten en aannemers in een zeer ruime regio rond Mechelen, Lier, Brussel, Leuven en Keerbergen.

“Mijn klanten zijn mijn beste vertegenwoordigers. Door goed werk te leveren, doet de mond-aan-mond-reclame de rest. Zo ben ik ook gevraagd geweest om mee te werken aan het bekende tv-programma ‘De Huisdokter’ met Michèle Van Sebroeck. Een toffe ervaring!”

 

Wat Tom belangrijk vindt…

Kwaliteit │ In service, materiaal en werk. Met stip op nummer één. Vertrouwen │ Werken op maat. Met respect tijd maken voor elke klant. Projectcoördinatie│ Enige aanspreekpunt die alles regelt van a tot z. Transparant │ Heldere communicatie en prijssetting. Professioneel │ Persoonlijk adviseren, van informatie tot showroom bezoek.

Nieuwe vloer of tegels plaatsen in de regio Lier?

Contacteer Tom Rottiers >>

https://tomrottiers.be/wp-content/uploads/2021/06/img-floater-3.png
https://tomrottiers.be/wp-content/uploads/2021/06/img-floater-2.png

Bouwen of verbouwen?
vraag een vrijblijvende offerte aan